Trik pikeun ningkatkeun pidangan kuda

Seueur pengendara hoyong kuda na sok katingali spektakuler, katingalina sapertos anu aya dina pilem janten di handap ieu kami masihan anjeun sababaraha tips anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngurus sato sareng penampilan anu saé, sahingga ngagaduhan manik anu ngagurilap sareng bersih dina ciri anu sanés, anu biasana mangaruhan ieu.

Kabijilat nyaéta unsur dasar pikeun kuda sareng penampilanana, janten di seueur kandang aranjeunna nganggo ubar bumi anu ngajantenkeun sato katingalina langkung saé tibatan anu sanésna, utamina nalika paméran ngadeukeutan, tapi di dieu urang masihan anjeun rusiah sahingga kuda anjeun siga kieu.

Dina wadah ngadamel campuran ieu:

  • Hiji séndok minyak ati cod.
  • Hiji satengah séndok kembang walirang.
  • Sapuluh séndok minyak zaitun.

Saatos nyiapkeun campuran ieu perlu anjeun ngumbah manes sakumaha biasana anjeun, teras oléskeun campuran ieu ku sikat, lakukeun kalem, sareng teraskeun sareng campuran anu réa, bijil garing di panonpoé, sareng anjeun langsung bakal ningali kumaha manes caang sareng kumaha pantulan anu réa némbongan.

Hal sanés anu saé pisan nyaéta tiasa ngajantenkeun kuda ngaréspon nami anu parantos kami pasihkeun, tapi pikeun ieu, cobi pikirkeun cara nyebut éta kalayan maksimal dua suku kata, ieu bakal ngabantosan sato pikeun ngakuan éta gampang.

Salah sahiji trik anu paling umum nyaéta ngabeungkeutkeun kuda, ngan urang nyumput sareng sebutkeun namina, urang ngantosan kuda réaksi, sareng langsung urang ngadeukeutan sareng masihan, sapertos kieu sababaraha kali, ku cara ieu kuda bakal pakait éta sora ku sensasi anu pikaresepeun, janten paling sering éta bakal ngaréaksikeun sora éta, sanaos sok alus pikeun mésér réaksi ieu.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.