Persiapan fisik rider

Gawe sareng tanpa gangguan nyaéta salah sahiji cara anu paling saé pikeun ngawangun stamina

Pengendara anu propésional panginten kedah numpak seueur kuda dina hiji dinten, sareng teras-terasan. Sareng sanaos seueur anu nyebatkeun yén ieu sanés olahraga, percanten ka kuring yén tilu kuda parantos katingali upami anjeun henteu biasa. Kusabab kitu, anu persiapan fisik rider (khususna anu performa tinggi) penting pisan pikeun nahan tralle. Awak sangsara kalayan poé. Sareng langkungna dina usum panas, upami lagu na henteu terhidrasi saé, anjeun nyéépkeun siang dina lebu, sareng ku panonpoé dina sirah anjeun dina kaayaan panas, stamina na kirang sareng kirang.

Janten naon anu tiasa urang laksanakeun pikeun ningkatkeun kabugaran urang? Hal anu pangpayunna sareng paling gampang dilakukeun, anu ogé ngabantosan ningkatkeun korsi anjeun nyaéta dianggo tanpa aduk. Éta tiasa dianggo pikeun panambah, dasarna, supados sering latihan anjeun ningkatkeun résistansi. Pilihan séjén pikeun ningkatkeun kabugaran sacara umum nyaéta hacer leumpang, jalan-jalan, atanapi lumpat. Kalem, tanpa maksa nyalira, sareng ningkatkeun frekuensi sakedik-sakedik, salian damel seueur otot awak duanana suku sareng batang awak (enya, anjeun ogé tiasa damel otot sapertos beuteung), anjeun ningkatkeun kapasitas paru-paru anjeun, janten anjeun henteu naék sareng panting sapertos anjeun nembé masihan Usain Bolt.

Pikeun ngagawekeun otot khusus, anjeun tiasa ngalaksanakeun latihan khusus dina gimatanapi resep di bumi. Dina kasus anu munggaran, anjeun tiasa naros monitor pikeun a bagan latihan diadaptasi sareng tujuan naon anu anjeun paling kedah kerjakeun. Dina kasus anu kadua, di bumi, anjeun kedah mikirkeun hal anu sami, tapi biasana latihan beurat diri. Sababaraha resep squats, latihan pikeun nguatkeun inti, atanapi seueur suku, bakal nguatkeun anjeun. Pondokna, anjeun kedah milih naon anu anjeun paling resep sareng naon anu paling cocog sareng rutin anjeun, dina waktos anu sami sareng tanpa tekanan. Ku cara kieu anjeun bakal janten pengendara anu siap pisan numpak kuda anu diperyogikeun. Tangtosna, tong hilap yén cara anu pangsaéna pikeun ngabiasakeun numpak seueur kuda nyaéta langkungna Waktos.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.