Kumaha Numpak Kuda Paso Fino

Kuda léngkah anu gampang henteu gampang dipasang, sabalikna aranjeunna peryogi perawatan khusus ti pihak pengendara, khususna dina momen awal ngagedéan sato, sabab éta henteu ngagaduhan kamampuan anu sami pikeun ngalakukeun jenis pawai sanésna, janten éta tiasa cilaka dina kasus ngambahna éta, atanapi ngalangkunganana kaleuleuwihi, ngémutan yén sababaraha kali sato ngalakukeun gerakan kagok kusabab kurangna watek, anu nempatkeun éta dina bahaya.

Kuda leumpang anu hadé biasana kedah dipimpin ku tali kendang, sabab upami éta gampang leungit léngkahna, anu bakal ngakibatkeun aranjeunna pikeun ningkatkeun pidanganana, tapi henteu sareng kapasitas anu sami sareng kuda. Anu henteu ngagaduhan léngkah anu ditetepkeun, sareng éta sababna urang kedah teras-terasan tetep kaku.

Kuda paso anu hadé mangrupikeun sato anu saé, anu condong ngagaduhan kaanggunan dina lakukeunana anu urang henteu mendakan ampir dina kuda anu sanésna, sareng jenis sato ieu ogé sering di seringkeun dina acara pacuan kuda di Amérika Kidul, dimana di sababaraha nagara ngagaduhan penetasan khusus, anu kasohor di dunya.

Sacara umum, kuda paso anu hadé nyaéta sato anu sangat anggun sareng pikaresepeun pisan, upami urang terang kumaha ngalaksanakeunana, tapi upami urang henteu cukup trampil, urang kedah ngantosan kanggo nambihan sababaraha jam pangalaman, pikeun leres-leres tiasa mikaresep numpak kana kuda sing hadé.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.