Disiplin ekuestrian Olimpiade

Pikeun langkung ti saabad, nunggang kuda dianggap bagian tina Olimpiade, sanés sacara gembleng, tapi naon hubunganna sareng tilu kompetisi anu paling ngahibur, nyaéta luncat, baju sareng kontes lengkep, kakhususan anu tiasa ditingali nalika acara anu paling penting dina olahraga.

Dinten ayeuna seueur pengendara nyiapkeun ilubiung dina Olimpiade, ogé seueur anu sanés nyobian ngelaskeun ku nambihan poin dina kompetisi anu tiasa dianggo salaku paspor kana persaingan penting dunya ieu, anu ngahijikeun pangendara pangsaéna di dunya ogé sadayana peminat anu nuturkeun jenis persaingan ieu.

Salah sahiji kagiatan anu paling pikaresepeun aya hubunganana sareng Kontes Lengkep, anu dilaksanakeun ngajaga standar anu pangluhurna anu tiasa ditingali sapanjang musim, sareng anu henteu diragukeun nguji kaparigelan pengendara kalayan acara penting ieu dimana aranjeunna tiasa tilu tina kagiatan paling pikaresepeun tina tunggang gunung sapertos: nunjukkeun luncat, dressage sareng lintas nagara.

Diantara kagiatan anu parantos kalebet kana sajarah di Olimpiade aya Polo, hiji kagiatan anu bakal dilebetkeun deui ti Rio 2016, dimana anjeun tiasa sakali deui ningali kuartet ngurilingan lapangan sareng ngajantenkeun urang resep kana olahraga anu luar biasa ieu, sabab parantos dilakukeun dina waktos anu kapengker sareng bakal ngalakukeun deui deui dina waktos anu caket.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.