Breed Albino

urang sunda albino

Dina tulisan ieu kami bakal nyaritakeun anjeun ciri utama urang Albino.

Ieu mangrupakeun caballo Éta ngagaduhan asal-usulna di Amérika Serikat, ti nagara ieu parantos ngalegaan ka sababaraha situs sanés. Kayaning breed Amérika sanés, éta mangrupikeun breed anu diturunkeun tina sato anu sumping ka dunya énggal berkat penaklukan Éropa anu bénten-bénten.

Nyalin heula aranjeunna silih tingali ti taun 1937.

Éta mangrupikeun kuda anu dipikaterang ku kagunaan anu hébat, ieu ngamungkinkeun ditumpangan ku sadaya pengendara, anu bakal adaptasi kalayan gampang pisan. Karakteristik ieu ngamungkinkeun janten kuda anu seueur dianggo di sakola kuda anu béda-béda.

Éta ogé breed anu dianggo dina damel sareng ingon-ingon. Cocog pikeun latihan acara sareng rodeo.

Karakteristik fisik anu Breed Albino:

  • Jangkungna dina layu: 1.50 dugi 1.80 séntiméter
  • Palapis utama sok bodas, sanaos sakapeung tiasa ditepikeun dina tempat teduh atanapi krim
  • Soca biru ngora atanapi coklat semu beureum
  • Sirahna badag tur lempeng
  • Rump na luhur
  • Anggota awakna kuat sareng kuat

Inpormasi lengkep - Asosiasi sareng kuda-kuda


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.