Tip pikeun nanganan kendali kuda

Kuda sakumaha biasana urang béjakeun ka aranjeunna éta sato pikasieuneun pisan, janten salah sahiji aksesoris anu dianggo pikeun berinteraksi antara pengendara sareng kuda tiasa tiasa dianggo pikeun kuda pikeun nafsirkeun seueur unsur kapribadian jalma anu naék, janten penting pisan pikeun terang cara anu sampurna pikeun nyandak sato sahingga henteu ngarugikeun momen lieur sareng kuda urang.

Rébét Éta mangrupikeun alat anu ku urang ngarahkeun kuda, ogé anu kami ngatur kagancangan, janten urang tiasa nyarios yén éta ngalangkungan unsur anu urang nunjukkeun sareng gaduh kendali kana kuda, janten cara urang nyandak unsur ieu tiasa janten konci pikeun ngagaduhan réspon ti sato.

Nalika urang henteu terang kuda anu ditumpangan, urang henteu kedah percanten ka diri sorangan, sabab kuda biasana bénten pisan sareng anu sanésna, ngemutan yén éta sadayana ngagaduhan kapribadian anu béda, sareng biasana biasa cara anu béda pikeun didominasi, janten urang kedah teras-terasan ngajaga tali pondok, sabab upami teu kitu kuda tiasa mimiti ngaji tanpa urang sanggup ngendalikeun jalanna deui.

Reins mangrupikeun unsur anu penting pikeun kuda ngartos yén urang paréntah, janten urang kedah milarian régang anu leres, sabab sato duanana nalika urang gaduh ramping, sareng nalika urang nyandak sisit anu tegang pisan, tiasa ngaréaksikeun parah, kitu ogé Penting pisan pikeun urang teras-terasan nyandak ku hiji panangan, sabab upami henteu pangaruhna henteu ngahasilkeun produktif.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Betito Cayampa cenahna

    Kuda henteu lirén pikeun nyetak anjeun kedah siap pikeun réaksi kuda ieu, tanpa sieun sareng kejutan, diajar ngaeureunkeun kuda anu saé pisan