Tip anyar pikeun ngungkulan kasieunan numpak kuda

La markisa pikeun kuda Éta mangrupikeun hal anu lengkep universal, sareng seueur jalma anu yakin sabalikna, éta mangrupikeun hal anu ngarusak béda sosial, ogé naon waé bédana agama sareng yén cinta pikeun kuda ieu henteu ngagaduhan wates, tapi ogé aya seueur anu ningali kuda-kuda sareng langkung resep cicing di luar kuda, kusabab kasieunan ngabahekeunana, tapi kaayaan naon waé sapertos kieu tiasa diungkulan, tangtosna hoyong kitu.

Nunggang kuda pikeun seueur mangrupikeun hal anu alami, anu parantos aya dina kahirupan aranjeunna saprak aranjeunna tiasa émut sareng anu sigana bakal teraskeun dugi ka dinten terakhir hirupna, sareng jenis hubungan ieu sareng kuda henteu ngan ukur kajadian kusabab alesan profesional, kusabab aya pengendara anu nyéépkeun sababaraha jam leumpang dina tunggang kuda salaku kagiatan rekreasi.

Sacara umum, kasieunan lahir tina ragrag, atanapi prasangka ngeunaan ukuran sato sareng jarak anu ditumpanganana, khususna dina breed anu langkung ageung, tapi upami urang wani nungkulan rasa sieun sareng naék kana sato lemah lembut, urang bakal sadar yén éta langkung kasieun urang tibatan anu sabenerna kajadian.

Naséhat anyar anu kami mendakan aya hubunganana sareng nyéépkeun sababaraha jam dibagi sareng kuda-kuda di kandang, ngabantosan tuangeun, nyikat aranjeunna sareng caket aranjeunna tanpa hartosna yén urang naék, ngan saukur terang sasatoan, ngararasakeun ayana sasatoan ieu, anu urang tiasa nempatkeun wortel atanapi gula kubus, dua hadiah anu paling terkenal, sareng ku cara ieu urang bakal mulai kaleungitan sieun, maka urang bakal teraskeun sareng léngkah-léngkah nuturkeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.