Tepak kuda

Kuda mangrupikeun sato anu damai anu mikaresep kahirupan anu sepi sareng nyéépkeun sababaraha jam ngangon barung, ngararasakeun panonpoé sareng alam, sareng anu ngamungkinkeun aranjeunna hirup senang, janten sato anu saderhana pisan, anu antara dahareun, cai sareng perusahaan sato anu sanés, tapi nalika ieu kahirupan ogé dilaksanakeun kalayan interaksi manusa, sato ngalangkungan tahapan épéktip, tapi anu penting nyaéta sato ati-ati pisan sareng ku réfléksi urang tiasa nampi tendangan anu bahkan tiasa fana.

Leres yén di dunya sato sato sok ngagaduhan mékanisme pertahanan, pikeun singa anu ngegel sareng cakar ngagaduhan tujuan dasar pikeun ngajantenkeun tuang kuda, ogé kaamananna, tapi upami urang narik kana ranté kadaharan anu lami, urang mendakan kuda éta dina garis hérbivora anu sami, anu ngajantenkeun seueur sato kaasup manusa di sababaraha nagara karaos seueur hoyong ngaraosan daging, janten penting pisan pikeun kuda gaduh cara pikeun membela diri.

Salah sahiji pertahanan anu dipibanda ku aranjeunna kuda-kuda najongna, anu kuat pisan, janten pikeun sadaya jalma anu henteu terang alat pertahanan kuda jenis ieu, hal utama anu tiasa kami nyarankeun nyaéta aranjeunna henteu kantos ngadeukeutan bagian tukang kuda, kusabab ieu tiasa nyababkeun sato sieun sareng urang tungtungna nampi dampak anu parah anu bahkan tiasa ngabahayakeun.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.