Rahasia pikeun ngabantosan kuda luncat

Iraha urang ngajar kuda luncat Urang kedah nganggo seueur alat supados sato ngartos naon anu urang nyobian ngajarkeunana, kusabab gerakan henteu sacara alamiah pikeun kuda, janten penting pisan pikeun milarian sumber naon waé anu ngabantosan urang pikeun ngagambarkeun pisan latihan anu urang pura-pura.

Kuda condong ngagaduhan prosés latihan anu béda salami kahirupan aranjeunna, henteu sami sareng damel sareng sato ahli dina perdana karirna dibandingkeun sareng anu teu gaduh pangalaman, janten panon palatih dina hal-hal ieu bakal nangtoskeun padamelan anu kedah dilakukeun. Kedah nedunan kana kuda khususna.

Salah sahiji rusiah anu tiasa urang lakukeun nalika urang ngamimitian ku luncat nyaéta naroskeun pengendara anu sanés nganggo kuda ahli ti kandang kami pikeun ngalakukeun latihan anu sami di payuneun kami, nalika urang ngerjakeun latihan sareng kuda ahli, sanaos kanggo anu tilas éta bakal ngan ukur sési latihan anu hampang, pikeun kuda urang éta bakal janten alternatif anu hadé pikeun jelas diajar mikawanoh gerakan anu pantes pikeun tiap luncat.

Éta sigana luar biasa tapi conto dina kasus ieu tiasa dianggo saé pisan, utamina upami anu sami tina blok anu sami, kumargi salian ti aya hubungan antara dua sato, sacara standar urang bakal nyarioskeun kuda ngora sareng déwasa, janten kagum sareng jabatan dina kawanan bakal ngagampangkeun padamelan urang, anu upami tiasa cocog pikeun urang ngulang dina sababaraha waktos, mastikeun yén kuda kuda tiasa ngasupkeun rutinitas latihan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Arthur cenahna

    Dina umur sabaraha anjeun tiasa ngamimitian ngalatih kuda pikeun luluncatan, parantos ngagaduhan baju dasar anu saé?