Rahasia beternak balap kuda

Pacuan kuda mangrupikeun sasatoan anu paling dibanderol di pasar, umumna harga pembibitan sareng gaduh sato kalayan silsilah kemenangan, mangrupikeun unsur anu biasana penting pisan pikeun kuda persaingan atanapi kanggo kuda. Urang sunda peternak khusus, tapi éta henteu sami sareng kasus sasatoan anu ditakdirkeun pikeun rékréasi di peternakan, janten nyingkirkeun kuda anu sanésna urang bakal nyarioskeun naon anu kajantenan kuda anu protagonis hadiah hébat.

Pacuan kuda dipeunteun pisan, sareng meryogikeun seueur padamelan, utamina dina yuswa anu langkung ngora, kumargi waktos éta sato tiasa masihan anu pangsaéna, hanjakal kuda anu didaptarkeun pikeun jenis persaingan ieu henteu ngagaduhan umur panjang anu hébat saprak aranjeunna sangsara tina cilaka teras-terasan sareng nganggo pakean organik anu langkung ageung tibatan sato anu sanés.

Kuda anu dikhususkeun pikeun kagiatan ieu biasana bobo sacara teu waktuna ku anu bogana, aya saeutik pisan anu kéngingkeun pangsiun anu mulya sareng anu ngajaga kuda-kuda ieu mahal pisan, janten ngan ukur juara anu gaduh reputasi hébat atanapi Anu ngagaduhan séntiméntal. jaga kuda langkung lami, kumargi anu sanés ngorbankeun aranjeunna kusabab cilaka nalika aranjeunna parantos lumpuh, tanpa mikir yén di luar éta aranjeunna moal tiasa ngaji aranjeunna tiasa ngagaduhan kahirupan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.