Balutan sareng pelindung, aya manpaatna pikeun kuda?

Pelindung dina baju baju sareng luncat

Perban sareng pelindung mangrupikeun bagian tina pakéan kuda, anu sanaos dianggap asesoris, nyaéta panggih pikeun perawatan anu hadé tina tonggong kuda olahraga. Seueur anu nganggap éta ngan ukur aksésori hiasan anu henteu minuhan naon waé fungsi, tapi henteu. Duanana dina baju baju, nunjukkeun luncat, meuntas ... disiplin naon waé anu anjeun tiasa pikirkeun, éta tiasa manpaat. Duanana gaduh rupa-rupa fungsi: ngadukung tendon anu ngajaga aranjeunna haneut sareng ngajagi tina pangaruh duanana sareng anu aya di lingkungan sareng ngalawan suku anjeun nyalira.

Sanaos di antawisna aranjeunna henteu persis sami, janten kami mendakan yén pelindung Aranjeunna biasana langkung seueur dianggo dina disiplin sapertos luncat atanapi razia, dimana kuda rawan nubruk sampéanna kana leungeun atanapi kajiret ku dahan atanapi obyék sanés. Salaku tambahan, pelindung kedahna langkung saé pikeun ngadukung tendon, sanaos perban anu ditempatkeun ogé ngalakukeun ieu ogé.

Di sisi séjén, jual aranjeunna langkung épéktip dina pemanasan urat, sareng langkung seueur dianggo dina baju baju kusabab pangaruhna kurang kamungkinan sareng cukup lemes pikeun perban janten cekap. Dina kasus ieu, kaséhatan urat langkung penting; Pikeun ieu, perban mastikeun kami urat kalayan suhu anu cocog pikeun padamelan ti mimiti. Dina gambutSalaku conto, kuda badé usaha hébat, ngabeledug, tina 0 dugi ka 100, janten penting pisan pikeun nyiapkeun urat pikeun éta. Pikeun ieu, perban biasana dianggo, bahkan ku handapeun-perban pikeun ningkatkeun pangaruh.

Tapi perban sanés anu paling raoseun atanapi anu paling gancang ditunda, janten seueur anu milih nganggo pelindung sacara sadidinten; éta sami valid. Salaku tambahan, dina kuda anu condong silih silih pisan, sareng bahkan kedah diperyogikeun céngcéléngan, urat tiasa langkung ngajagi tabrakan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.