Kumaha tuang kuda persaingan

nyoco oposisi kuda

La tuang kuda aktip anu bersaing dina disiplin anu béda henteu tiasa nuturkeun pola anu sami sareng kuda luang. Diét anu optimal bakal ngijinkeun kuda anu dina kaayaan optimal pikeun éta sahingga kaséhatanana moal kapangaruhan pikeun balapan na.

Hiji kuda dilatih pikeun bersaing ngadorong metabolisme anjeun dugi ka wates Salaku otot dibawa ka tegangan pinuh, janten, diet anu dirancang khusus sareng éksklusif pikeun anu diperyogikeun. Gagal ngalakukeunana hartosna gangguan gizi sareng metabolisme.


Dahareun mangrupikeun élmu anu kalebet seleksi sareng kombinasi bahan sareng suplemén, prakték tuang, ngawaskeun, évaluasi sareng adaptasi diét. Anjeun kedah nanem modal diét, sareng unggal ahli anu gaduh kuda dina persaingan terang yén, anu seueur artos parantos diinvestasikeun, henteu tiasa ngagaduhan diet anu teu pantes sabab moal ngantepkeun kuda pikeun nganyatakeun sareng ngembangkeun poténsial genetik na.

Salah sahiji konsép anu paling penting dina masalah pangan nyaéta tanaga. Jumlah énergi anu dicerna ngaliwatan kadaharan anu urang pasihkeun kana kuda bakal ditangtoskeun, duanana pikeun ngajaga kaayaan awak anu leres sareng nyayogikeun kuda. cadangan énergi anu cekap pikeun nyanghareupan pasanggiri anu tangguh.

Ogé tetep émut numana disiplin anjeun bersaing sareng naon paménta fisik anu leres. Éta henteu sami pikeun tuang balap kuda, anu usahana na kuat pisan dina waktos anu pondok, tibatan tuang kuda razia, dimana usaha dina intensitasna langkung kirang tapi, nanging, durasi temporal langkung luhur.

Salaku conto, jumlah énergi anu diseupan kirang tina énergi anu diperyogikeun pikeun ngalakukeun padamelan, kuda bakal ngirangan beurat, sedengkeun upami jumlah énergi anu diseupan langkung luhur tibatan anu dibutuhkeun, kuda bakal nambahan beurat. Sareng éta nyaéta, dina ngalaksanakeun latihan ningkatkeun tingkat énergi, cai, mineral sapertos kalsium, fosfor, klorin, natrium, kalium, sareng vitamin E sareng C.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.