Pangropéa tina kotak atanapi stabil

kandang kotak pangropéa

Pangropéa tina kuda ogé kabersihan na ogé penting salaku kabin tempatna, nyaéta, éta blok atanapi kotak, tempat dimana éta nyéépkeun sababaraha jam sareng kusabab éta kedah dina kaayaan higienis sareng bersih anu optimal pikeun nyingkahan masalah-masalah ageung.

Luhureun sadaya, urang kedah ulah mopohokeun yén sato tempat cicing nyéépkeun waktos seueur antara opat témbok ieu, janten urang kedah mastikeun yén cuadra anu paling pas sareng mastikeun konservasina. Ventilasi anu saé penting.


Sacara prinsip, ukuran kandang kedah diperhitungkeun, tangtosna tiasa bénten-bénten sesuai sareng kuda, henteu sadayana balapan peryogi rohangan anu samiSalawasna tetep diémutan yén éta kedahna cekap dugi ka kéngingkeun sina gerak sareng bahkan ngagulung, anu urang terang kuda resep sering dilakukeun. Bahaya pisan nalika ngalaksanakeun gerakan ieu tiasa kajebak kusabab kurangna rohangan. Pangukuran perkiraan tiasa tina 4,5 x 3,5 sareng jangkungna langit-langit 3m.

Sedengkeun pikeun bahan anu tiasa didamel kotak, aya seueur, anjeun ngan ukur kedah nimbangkeun hal-hal dasar, sapertos témbok lemes pisan tanpa puncak atanapi naon-naon anu nonjol, anu tiasa dicekel atanapi dinyenyeri. Langit-langit kedahna cekap insulasi tina tiis sareng panas sareng, upami henteu, tutupna ku bahan kanggo nyingkahan hawa anu kaleuleuwihi.

Ranjang, teras-terasan beresih, kedah didamel tina jarami atanapi serutan. Pangropéa na kedah unggal dinten sareng sering ngarobahna sareng ngabasmi kotak atanapi stabil. Dina sababaraha kasus disarankeun gaduh solokan dina taneuh pikeun ngahindaran stagnation. Sedengkeun pikeun cai, éta kedah sering dirobih ku sabab ngeuyeumbeu éta kirang higienis tibatan upami urang kalebet anu nginum otomatis.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.