Nyingkahan jamur kulit kuda

Nalika aya kalembaban di lingkungan Kami teras-terasan nyanghareupan kaayaan kedah nyikat sato dina kandang kami, tapi éta pas nalika jenis kaayaan iklim hadir yén kamungkinan kuda katépaan jamur dina tingkat épidermal seueur, tapi nyatana aya cara pikeun nyegah yén ieu henteu tungtungna janten wabah, sareng kanggo mastikeun yén dina cuaca anu panas masing-masing sato ngagaduhan dandan anu misah sareng perawatan jas.

Jamur biasana diliwatan sacara saderhana pisan sareng upami urang henteu ngalakukeun pancegahan pikeun misahkeun unsur kamar mandi sapertos sikat sareng sagala hal anu urang anggo pikeun ngajaga sato urang tetep saé sareng séhat, éta tiasa janten sumber inféksi anu urang tiasa nyegah ku ngan ukur individualizing parabot ieu.

Upami sato di blok urang katépaan jamur, langkung saé ngubaranana gancang, gancang urang mimitian ngurus éta, bakal gampang dipimaksadna, sedengkeun upami urang ngantep waktos ngalangkungan éta tiasa tungtungna janten pikasieuneun pikeun kuda, janten anjeun bakal ngagaduhan yagas dina kulit sareng kamungkinan ngalaman inféksi langkung rumit tibatan jamur saderhana.

Saenyana, nalika urang kedah parios sato urang dina cuaca anu panas, atanapi nalika seueur kalembaban, urang merhatoskeun dina waktos ieu, urang bahkan tiasa naroskeun ka dokter hewan urang pikeun nunjukkeun ka mana urang tiasa ningali.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.