Angela Graña

Baju awéwé awéwé. Ayeuna damel salaku monitor sareng baju kuda di Pusat Sosial Equestrian Celta Equestrian, tina Hijos de Castro y Lorenzo Livestock. Kuring gaduh gelding Spanyol-Arab sareng kami duanana damel babarengan dina seni Dressage. Kuring masih henteu nganggo alesan sareng kuring parantos resep kana kuda. Salah sahiji impian kuring anu pangsaéna nyaéta tiasa ngirimkeun inpormasi anu saleresna ka pamiarsa kuring anu bakal ngabantosan aranjeunna ningkatkeun pangalaman aranjeunna sareng sato anu saé ieu, naha kuring ogé gaduh halaman wéb.