acuk sanchez

Ti saprak ngora pisan kuring sadar yén kuda mangrupikeun mahluk anu saé ku anjeun tiasa ningali dunya tina sudut pandang anu sanés dugi ka titik diajar seueur paripolahna. Dunya kuda sapertos anu narik sapertos dunya manusa sareng seueur diantarana masihan anjeun cinta, perusahaan, kasatiaan sareng di luhur sadayana aranjeunna ngajarkeun yén salami sababaraha waktos aranjeunna tiasa narik napas anjeun.