Naon hartosna gerak ceuli kuda?

Sadaya urang anu nyéépkeun waktos nganggo kuda tiasa niténan gerak ceuli, anu henteu ngagaduhan nanaon atanapi acak, sabalikna aya penjelasan anu langkung ageung kedah nyobian mendakan asal-usul sora, kumargi ngalangkungan gerakan-gerakan ieu anjeun tiasa kenal seueur ngeunaan sensasi kuda sareng kuda-kuda na. parasaan.

Komunikasi dina equines penting pisan, sabab salian ti sato anu séhat pisan, kuda téh sato anu resep hirup dina ingon-ingon, anu kedahna nanganan tingkat interaksi anu luhur pisan, ogé komunikasi anu lancar pisan, sababaraha ahli dina paripolah sato nyatakeun yén ieu bagian tina awak mangrupikeun cara utama komunikasi antara sato.

Ieu naha sigana penting pikeun kami pikeun nunjukkeun anjeun hartos kana gerakan ceuli anu tangtu, Kusabab, sapertos naon anu kajantenan anjing sareng buntutna sareng bahkan kuda nyalira, nafsirkeun gerak ceuli tiasa janten salah sahiji cara anu paling saé pikeun terang naon anu kajantenan sato urang.

Salah sahiji gerakan anu paling narik ati nyaéta nalika kuda ngalirkeun ceuli teras-terasan, anu aya hubunganana sareng kaayaan anu waspada, hal anu sering pisan dina kuda, anu urang ogé tiasa hartikeun salaku kaayaan katenangan anu paling tapi sok waspada.

Dua gerakan penting sanés anu aranjeunna laksanakeun ku ceuli kedah dilakukeun sareng anu pangheulana nguping ku salengkepna lempeng atanapi maju, anu tiasa janten tanda kapastian ngeunaan mendakan obyék anu ngahariwangkeun aranjeunna, salian ti ceuli nangtung anu nyirikeun sensasi pikasieuneun pikeun equines.

Nalika kuda ngagaduhan Ceuli na lengkep deui, éta kusabab anjeunna leres-leres ambek sareng siap perang tanpa masalah, tapi nalika aranjeunna satengahna, amarah na awal sareng anjeunna henteu acan ngaleuwihan kasabaranana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.