Modalitas persaingan Kulon

ngulon

La Persaingan barat mangrupikeun disiplin resmi anu mangrupikeun bagian tina kompetisi internasional sareng festival ogé salaku upeti anu jelas pikeun baju tradisional barat sareng épolusiana mangtaun-taun janten bagian tina disiplin olahraga.

Kalayan jenis persaingan ieu aranjeunna nunjukkeun kualitas anu gaduh kuda sasarengan rapot anu aya sareng pengendara. Diantara modalitas survey kaasup disiplin sareng sapi, boh dina tim boh perorangan, kalayan gaya asli tina Koboy Texas.


Kami ngajelaskeun di handap sababaraha disiplin pang populerna dina modality barat ieu:

kulon-

Reining

Éta henteu diragukeun naon anu dianggap dressage. Pengendara anu nganggo kendali anu dileupaskeun ngalakukeun sababaraha léngkah (leumpang, jalan-jalan sareng jalan) kalayan gerakan tenang anu kalebet parobahan arah, giliran gancang, satengah giliran gancang kalayan robih arah. Disiplin anu nunjukkeun hubungan sareng harmoni antara kuda sareng pengendara.

Kelas tilas

Éta mangrupikeun jalan halangan anu leres dimana kuda kedah ngaeksekusi gaya léngkah anu béda sareng suku payun sareng suku tukang ngalangkung ka unggal sisi halangan. Mangrupikeun rekreasi anu kuat tina manuver anu kedah dilakukeun ku koboy di kebon tanpa turun tina kudana.

Dina jenis persaingan ieu, gancangna ngalakukeun éta henteu ditilik, tibatan waktos anu diperlukeun pikeun méréskeun halangan.

motong

Dina jenis persaingan ieu, katangkasan sareng sapi janten bagian kumargi aranjeunna kedah misahkeun sapi ti kelompok 15 atanapi 20, sareng éta kuda éta sorangan anu kedah nyobian henteu balik deui ka barung sareng pengendara ngantepkeun anjeunna sadayana kontrol pikeun ngalaksanakeun manuver ku nurunkeun reins. Éta mangrupikeun salah sahiji pasanggiri anu paling penting sabab di dieu rasa sapi tina kuda sareng persiapanana menonjol.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.