Miara kuda Polo

Kuda Polo mangrupikeun sato anu diperhatoskeun pisan ku anu bogana, sacara umum, pamaén olahraga ieu parantos ngainternalisasi perawatan sato-sato na anu henteu nyorot sadaya padamelan anu dilakukeun, éta sababna di handap ieu kami bakal nyaritakeun sababaraha sarat yén aranjeunna gaduh equines anu ilubiung dina olahraga ieu.

Konci sareng kuda polo aya hubunganana sareng kaayaan fisikna, sareng cara nempatkeunana dina bentukna, sateuacan pertandingan éta dituturkeun ku gelas pembesar sareng terus dititénan supados lengkep yakin yén masing-masing otot aya saé, sabab upami henteu mustahil pikeun ngajamin kinerja anu hadé pikeun pamaén sareng tim, janten pikeun ieu aranjeunna gaduh sakumpulan pelatih sareng pandangan anu saé pengendara.

Di Polo, latihan henteu ngan ukur ngajaga pelatih, dina kaseueuran éta dilakukeun ku pengendara sareng pelatih, kumargi pikeun atlit terang kinerja sareng kamampuan kuda na penting pisan, janten penting pisan. pikeun janten bagian tina sési penting pisan, nyarankeun para protagonis yén éta dilakukeun genep dinten saminggu, ninggali Senén salaku dinten istirahat, anu saluyu sareng kalénder olahraga ieu.

Sacara umum, pagawéan dibagi kana tilu, dimimitian ku prosés anu lambat dina bentukna, teras ngalih kana karya anu bertahap, dimana tungtutan naék dugi ka ngahontal anu progresif nyaéta nalika sato-sato tetep dina bentuk, damel dina elemen spésifik.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.