Kumaha cara ngalilindeuk kuda anu gugup

 

nu kuda saraf aranjeunna hésé pisan ditumpangan, sabab aranjeunna gaduh cara sesah pikeun dibawa, janten hal anu utami ku jenis sato ieu nyaéta aranjeunna mung ditumpangan ku pengendara anu ngalaman, kusabab kamungkinan ngalaman kacilakaan ku jenis sato ieu luhur pisan, utamina upami urang henteu terang kumaha ngendalikeunana.

Kalayan jenis sato ieu anjeun kedah tegas, dina waktos naon waé urang tiasa ningalikeun naon waé rasa sieun atanapi teu aman, kumargi salah sahiji fakultas anu paling penting anu dimilik nyaéta kamampuanna pikeun ningali émosi jalma anu mawa éta, janten Tanda kalemahan tiasa nyababkeun anjeun dina taneuh atanapi dibawa ku kuda tanpa tujuan, leres-leres di luar kendali, janten tanpa disiksa, urang kedah nyobian maksakeun diri ku kéngingkeun hormat.

Alesan kunaon kuda ngembangkeun sikep saraf pisan rupa-rupa sareng teu merta unsur-unsur ngantosan anu tetep dina baju, tapi ogé mungkin aya hubunganana sareng kajadian sapanjang kahirupan kuda, bahkan aya sato anu ngadukung balapan kuda tanpa aya masalah tapi Parobihan di kandang anjeun tiasa lengkep setrés pikeun sato.

Salah sahiji momen anu tiasa nyandak urang langkung seueur masalah sareng mares nyaéta prosés nyapih, khususna nalika aranjeunna mimiti pisah sareng anu sanésna, janten henteu disarankeun dina waktos éta damel sareng sato éta, kumargi langkung gampang henteu nurut sareng henteu paduli naon anu di payunna angkat ka sisi anak kuda na.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.