Kuda pangedar ubar Méksiko meunang balapan di Amérika Serikat

Dunya balap kuda sok disangka, dina seueur kasus aya omongan ngeunaan mafias atanapi pangaruh pangedar ubar dina sadaya édisi sareng penghargaan anu dicekel, ayeuna salah sahiji kartel paling aktif katelah urang Zétas, asal Amérika Tengah, ngagaduhan pangaruh anu kuat di Méksiko sareng Amérika Serikat kidulTapi di tengah kagiatan terlarang ieu ratusan jutaan dolar dihasilkeun tina penjualan narkoba sareng anu parantos kabuktosan dikumbah ku kuda.

Sababaraha dinten ka pengker, pulisi Amérika Serikat nyita barung ageung Darah murni, Sareng nalika aranjeunna dugi ka peternakan aranjeunna mendakan yén kelompok sato mangrupikeun tingkat paling luhur anu parantos katingali tapi palatih henteu hoyong ngurus kusabab sieun dibales, maka ayeuna aranjeunna diharepkeun dilélang, ngan éta urang kedah ngantosan aranjeunna dilélang sareng pembeli gagah nembongan.

Di momen skandal ieu parantos diungkabkeun sareng kuda-kuda ngan ukur tetep janten bagian tina aset anu dipimilik ku pengedar narkoba di daérah ieu, tapi teu aya ukuran olah raga anu dipikaterang anu bakal dilaksanakeun, kumargi éta parantos kabuktosan seueur anu sami sareng aranjeunna parantos kéngingkeun ratusan penghargaan sareng pasanggiri di sakumna nagara, maka manajemén kelembagaan anu bakal dilaksanakeun ka sanksi henteu pati dipikaterang, sanaos henteu dipikaterang pastina naha kedah aya sangsi kumargi éta henteu ngalanggar sanksi. langsung, saluareun asal sasatoan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.