Konci pikeun janten pengendara anu saé

Henteu diragukeun salah sahiji konci anu paling penting pikeun janten pengendara anu hadé aya hubunganana sareng kasenangan sareng kasenangan anu masihan kuda, ieu sanés kagiatan pikeun sadayana, kumargi henteu sadayana resep, tapi ieu Ngan kajadian ku masalah rasa, sabab saha waé anu tiasa diajar numpak sareng janten pengendara anu propésional, tangtosna ieu sadayana langkung gampang pikeun anu bungsu sabab kajadian dina sagala disiplin olahraga.

Ninggali kekhususan rasa, urang tiasa nyaritakeun yén pikeun janten pengendara anu saé anjeun peryogi seueur disiplin, kumargi nalika urang dilatih dina kagiatan ieu urang kedah ngahaturanan seueur waktos pikeun persiapan intéléktual sareng émosional urang, salian ti fisik, ogé nyéépkeun sababaraha jam damel sareng kuda kami, ogé ngémutan yén teu aya dinten istirahat pikeun latihan, kumargi khususna dina waktos dasar dasar penting pisan pikeun tiasa masihan kuda urang inténsitas anu diperyogikeun yén urang tiasa ngembangkeun teu ngan ukur téhnologis sato tapi ogé pikeun nguatkeun tali rasa percaya anu engké bakal katingali dina persaingan naon waé anu urang laksanakeun.

Henteu diragukeun, jam damel sapertos dina sagala hal dina kahirupan penting pisan, tapi ogé penting pikeun ngagaduhan pelatih anu saé, pikeun kuda sareng kanggo anjeun, ogé ngemutan sato-sato ieu diajar ku pengulangan sareng urang ogé diajar nalika urang ngémutan ngalaksanakeun persiapan propésional, urang kedah meryogikeun diri ku téknik sareng gaya kumargi ieu mangrupikeun bagian tina naon hakim anu bakal ngaevaluasi urang dina kalolobaan kompetisi berkuda.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.