Sieun dina kuda

Kuring parantos ningali kuda béak tina kalangkangna nyalira, bahkan nalika aranjeunna ningali anjing ngagogog ka arah aranjeunna, atanapi nalika aranjeunna ningali sora anu banter sapertos mesin mobil ditémbak atanapi jenis ledakan anu sanés, tapi sadayana ieu tiasa ngartos tina kaayaan saraf sato, tapi urang ogé mendakan yén dina sababaraha kasus pola-pola ieu anu katingalina jelas pisan dina foals henteu pernah dilereskeun, dina seueur kasus janten phobias, anu tiasa nyandak urang seueur masalah nalika numpak Kuda.

Leres waé perlu ati-ati pisan, utamina nalika sato mimiti mendakan dunya, kumargi dina waktos éta réaksina tiasa langkung seueur teuing, janten sagala rupa anu aya di sekitar tiasa dilebetkeun ku résiko, tapi Luhureun sadaya, anu paling mangaruhan urang nyaéta dina kaayaan urang tunggang kuda, janten urang kedah sateuacan aya pengamatan sateuacan réaksi anu teu disangka tina kuda.

Nalika urang ningali jinis réaksi ieu urang kedah nyobian netepkeun naon anu sieun ku kuda, pikeun ngamimitian damel sareng kaayaan sapertos kieu, contona salaku anjing urang tiasa ngajantenkeun sato langkung caket, teras-terasan ngahargaan waktos sato, ngadamel sato sadar yén sanés hal anu asup akal pikeun sieun éta, tapi pikeun ieu urang kedah salawasna ngagaduhan kapercayaan ti kuda.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.