Gejala sareng solusina: kuda ku bau napas

Sungut kuda

Naha kuda anjeun ngagaduhan bau anu kuat, teu pikaresepeun, mirip sareng daging busuk, atanapi bau peledung? Pikeun gaduh ambekan éta tiasa serius sabab aya jaringan buruk atanapi inféksi. Résiko masalah huntu tinggi sareng urang moal tiasa nganggap enteng, sanaos kabusukan tiasa datang ti tempat séjén. Ieu di handap aya sababaraha patarosan pikeun diagnosis gancang, sahingga terang naha perlu nyauran dokter hewan.

Naha kuda tetep ngagerakkeun sungut nalika henteu tuang, atanapi naha Dengdekkeun sirahna ka hiji sisi nalika mamah? Naha kuda ngagolér, sedih atanapi muriang? Naha parantos ngirangan beurat? Naha naék sirahna seukeut kusabab tekanan embouchure? Naha kuda nyiduh dahareun nyah? Naha bénjol-jol deui ngadadak saatos nginum cai tiis? Naha éta drool? Naha aya pembengkakan dina raut na? Naha rupana katingali asimétri? Naha éta ngagaduhan panyawat atanapi ngaleutkeun tatu? a bau irung leueur pisan (aliran beurat cairan tina irung)?

Bisi jawaban anjeun pikeun patarosan ieu nya éta No, Anjeun kedahna henteu hariwang teuing, tapi anjeun kedah ngadamel pasini sareng dokter hewan kanggo pamariksaan bisi waé. Sanajan anjeun henteu nunjukkeun gejala ieu, anjeun tiasa ngagaduhan masalah dina sungut anjeun anu masih aya dina tahap mimiti, sareng kumargi kitu moal janten serius.

Tapi upami jawaban anjeun kana salah sahiji patarosan ieu, bahkan ngan ukur hiji, nya éta nuhun, Anjeun kedah nelepon dokter hewan darurat. Sababaraha tina masalah yén kuda anjeun tiasa sangsara hubunganana sareng gejala di luhur nyaéta: éta tiasa ngagaduhan awak asing dina cangkem na, atanapi tatu; Anjeun tiasa ngagaduhan inféksi atanapi jinis nyeri dina sababaraha daérah sungut, panyakit atanapi prosés dékomposisi dina saluran pencernaan, ogé masalah huntu, bisul dina akar waos atanapi inféksi dina sinus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Samantha cenahna

    Kuring gaduh bikang umur 2 taun sareng kuring henteu resep bau anu rambutna bikeun, kuring nyobian sababaraha parfum kanggo anjeunna sareng anu terakhir anu kuring mésér nyaéta pas nyata. Éta daun aroma anu saé pisan sareng bahkan resep dipasang.

  2.   Simon cenahna

    Dimana anjeun mésér parfum sareng naon disebatna?
    kuda kuring késang kuat.

    Nuhun salam.