Fungsi palang dina tonggong kuda

Jalur hirup gél terapi

Palang gél terapi tiasa protrude saeutik pisan sareng rada ipis

Sapertos hal-hal sanés anu aya dina pakéan kuda, sapertos perban sareng pelindung anu parantos kami nyarios, jalan peuntas éta sering dianggap teu perlu. Sareng anu leresna sanaos potongan-potongan katun anu alus kalayan sisitan sisi sisina nyaéta hiasan saderhana anu meh teu langkung quilts, kapal pesiar anu saé pisan bakal nawiskeun kami, sareng sababaraha kali éta moal éstétis.

Sakumaha namina nunjukkeun, éta tiasa ngahemat salib, ku sabab upami urang tetep ka anu langkung alit sareng ngan ukur pikeun kawasan salib, tapi mangtaun-taun sareng inovasi janten langkung ageung, janten panyalametkeun, tapi tungtungna urang tiasa nyauran éta dua cara. Intina nyaéta mantuan ngajagaan daérah éta tina salib dugi ka tungtung korsi. Sareng anjeun bakal nyarios, tina naon? Nya tina tabrakan dihasilkeun ku pengendara nalika tunggang gunung (khususna trotting), sabab ngamungkinkeun nyebarkeun beurat sareng bantal; Y tina cekelan mungkin tina sadel sabab teu sampurna diluyukeun sareng kuda.

Kusabab sadel custom teu murah, pilihan kadua ieu tiasa janten umum, sareng sadel sadel tiasa seueur ngaruksak layu sareng tukang kuda, sahingga nyababkeun cilaka éta tiasa janten serius. Ku alatan éta, hususna dina disiplin anu mana pengendara henteu nganggo a korsi nyaéta gantung Sapertos dina baju baju, penting pikeun ngagaduhan cross-stand anu hadé pikeun kuda anjeun.

Nalika milih palang urang kedah nyingkahan anu pangbasajanna anu pura-pura éstétis sareng moal ngajagaan nanaon. Pangpangna nyaéta busa sareng gél. Éta tina busa condong langkung lega, sareng bantal sareng ngajagi ogé, sedengkeun anu gél Aranjeunna biasana langkung saé, sareng sajabi ti luhur, aranjeunna condong nyebarkeun beurat langkung saé. Salaku tambahan, anu gél ngagaduhan tambahan yén aranjeunna caket kana kabaran, janten aranjeunna ogé ngagaduhan fungsi anti slip tina korsi. Aya pameuntasan sadaya harga, tapi pikirkeun ngeunaan kaséhatan kuda anjeun sateuacan nyéépkeun biaya.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.