Bahaya ragrag tina kuda

Leres ti blog ieu kami ngadorong jalma-jalma pikeun aksés nunggang kuda atanapi dina prakték olahraga naon waé ku cara anu resmi atanapi ngan saukur pikeun ngaraosan sababaraha tunggangan anu tiasa dilakukeun di sababaraha penjuru dunya, sareng di mana anjeun tiasa ngaraosan tunggang gunung anu saé, tapi kuda sok gaduh résiko nalika urang tumpak, langkung-langkung nalika urang teu gaduh seueur pangalaman, janten penting pikeun jaga-jaga anu bakal kami carioskeun di handap.

Salah sahiji pancegahan utama Naon anu kedah urang lakukeun aya hubunganna sareng sadar pisan kana kamampuan sareng pangalaman urang, ieu aya hubunganana sareng terang upami perlu aya perusahaan saha jalma anu leres-leres terang kumaha nitih, ogé dina milih kuda, di luhur ieu sadayana Penting nalika urang angkat, kusabab di tempat anu nyusunna gaduh sababaraha jinis sato, urang kedah émut yén kuda gaduh kapribadian sareng aya anu langkung tenang sareng anu sanés langkung hésé dibawa.

Asesoris kaamanan sapertos sapatu bot, helm atanapi pecut mangrupakeun sobat anu saé, sanaos sacara umum nalika jalan-jalan jarang pisan yén urang ngagaduhan unsur-unsur ieu, sanaos henteu seueur teuing, khususna anu munggaran, kusabab Boots masihan urang langkung saé cekelan dina aduk sareng kuda tiasa ngajagaan sirah urang upami kedah murag.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.