Naon segel sungut?

pacilingan biwir

El sungut peureums mangrupikeun bagian tina bobo; éta tali diantelkeun kana luhur liang irung éta ngurilingan sungut kuda. Sapertos seueur hal anu sanés, éta mangrupikeun unsur anu dikritik pisan; aya anu nyembah ka anjeunna, sareng anu ngabenci anjeunna. Tapi sateuacan urang lirén mikirkeun éta, urang kedah terang kumaha nempatkeunana kalayan leres. Segel sungut disimpen dina payuneun corong, sapertos anu urang tingali dina gambar di luhur, supados henteu ngahalangan polahna. Nalika ngencarkeunana, urang kedah émut yén upami éta leupas teuing, éta bakal sapertos henteu ngagemna; Sakuduna ketang tapi henteu kedah digedéan sareng nyababkeun seueur teuing tekanan dina sungut anjeun. Anjeunna mikir yén anjeunna henteu kedah tiasa muka sungut pikeun ngajalankeun létah kana steak atanapi gigitan.

Neruskeun ka kagunaan tina panutupan sungut, sareng sapertos anu kuring carioskeun, salah sahiji nyaéta nyegah létah ngalangkungan embouchure. Ieu sering di kuda ngora, Anu ékspérimén sareng sensasi beusi dina sungutna sareng maénkeun éta. Upami aranjeunna diajar ngalaksanakeunana, aranjeunna bakal teras-terasan ngalakukeun éta,, salian ti teu tiasa ngajaga kontak anu pantes, aranjeunna leres-leres tiasa nganyenyerian.

Utiliti anu sanés kanggo kuda-kuda éta anu kumaha ogé anjeun nyobian, anjeun moal tiasa kéngingkeun lirén maen sareng beusi. Saeutik saé tapi aya anu ngalakukeun virguerías nyata sareng, tangtosna, aya kontak ... sakedik. Kituna éta hal anu kedah dijauhkeun upami anjeun ngalatih disiplin anu serius; Utamana dina Pakéan, sabab sanaos henteu tiasa nyegah anjeun ngalaksanakeun latihan anu saé, hakim bakal tumut kana akun nalika nyetak.

Sareng éta umumna anu kedah diperhatoskeun sareng gaiter. Upami urang henteu nyiksa, éta moal ngarugikeun kuda, tapi leres éta sababaraha bisa jadi teu nanggung éta. Dina kasus ieu, upami kuda éta jalan kalayan hadé tanpa éta, teu aya kabutuhan. Nyimpulkeun: kumaha ukuran pencegahan di foals jeung pikeun tetep dina kontak anu saé mantep ku sungut kuda sagala.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   ges cenahna

    Kuda henteu maén sareng létah dina sungut. Naon anu anjeunna lakukeun nyaéta nyobian miceun embouchure kusabab éta nyababkeun nyeri anu parah, sami sareng nyeri huntu anu kaleuleuwihi. Sareng kanggo nambalan sadayana, anjeun nempatkeun tukang baju ka anjeunna, tangtosna demi anjeunna. Sareng anjeun resep kuda-kuda? Anjeun ngan ukur kedah ningali katingali sedih kuda dina poto.