Naha sapatu pengendara sapertos kieu?

Leres éta sadayana urang naek kuda, Utamana jalma-jalma anu nyéépkeun langkung jam di luhur kuda parantos biasa nganggo sapatu bot anu urang henteu kantos héran naha atanapi asal tina jinis barang ieu, tapi urang ogé terang yén langkung saé pikeun jalma ngagaduhan jenis ieu alas kaki. nalika anjeun badé numpak, maka salajengna kami bakal masihan perkenalan sing singget supaya saha waé anu ngamimitian ninggang paham pentingna sapatu bot pikeun pengendara.

Salaku conto, sapatu bot ngagaduhan bentuk sareng jangkungna éta pikeun masalah praktis, utamina kusabab éta langkung saé pikeun pengendara, khususna sadayana kedah dipikir-pikir tina sajarah, kedah diémutan yén kuda dina sababaraha waktos mangrupikeun hiji-hijina alat transportasi aya sareng pikeun sadayana anu parantos numpak kami terang yén ngusap ku sadel atanapi kesang kuda kokotor baju, supados lalaki tiasa ngajaga tatakrama sareng kaanggunan boot tinggi anjeunna anu pangsaéna.

Sanaos sakumaha tiasa ditingali dina seuseueurna lukisan antik kavaleri Keuneung teu aya, anu ditambihkeun ka sadaya sapatu nunggang, sanés kanggo kaanggunan, tapi éta dipaké pikeun langkung cekelan dina pengadukan tapi ieu engké, henteu aya indikasi yén dina momen mimiti sapatu keuneung parantos aya Éta dipasang tanpa pengadukan dina kaseueuran kasus.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.