Уреднички тим

Коњи на Ноти е веб-страница која ви нуди совети и трикови од 2011 година за да можете да се грижите за своите коњи на најдобар можен начин: со приврзаност, со почит и со сè што треба да знае секој возач или fanубител на овие животни, како на пр. нивните сопствени болести на коњите или различните раси што постојат.

Уредничкиот тим на Ноти Кабалос е составен од луѓе кои ги сакаат овие животни и се експерти за нив. Ако сакате да соработувате со нас, пополнете ја следнава форма за да можеме да стапиме во контакт.

Издавачи

  Поранешни уредници

  • Роза Санчез

   Уште од најмала возраст сфатив дека коњите се оние прекрасни суштества со кои можете да го видите светот од друга перспектива до точката на учење многу за нивното однесување. Коњскиот свет е фасцинантен како човечкиот свет и многу од нив ви даваат loveубов, друштво, верност и пред сè ве учат дека за многу моменти можат да ви го одземат здивот.

  • Enени Монге

   Коњите се дел од мојот живот подолго време. Бидејќи бев полноќ се восхитував на фотографии, па дури и повеќе во живо. Ги сметам за неверојатни животни, многу елегантни, но и многу интелигентни.

  • Ангела Гража

   Коњаничка во дрес. Во моментов работи како монитор и дресура на коњи во коњичкиот социјален центар Селта, на добиток Хихос де Кастро и Лоренцо. Имам шпанско-арапско ге geдинг и двајцата работиме заедно во уметноста на Дресеж. Јас сè уште немав употреба на разум и веќе бев страстен за коњите. Еден од моите најголеми соништа е да можам да пренесувам вистински информации на моите читатели кои ќе им помогнат да го подобрат своето искуство со овие прекрасни животни, поради што имам и веб-страница за коњи.

  • Карлос Гаридо

   Страствен за коњите од многу рана возраст. Сакам да учам и да раскажувам нови работи за овие животни, толку благородни и величествени. И тоа е дека ако добро се грижите за нив, ако им дадете сè што им треба, ќе добиете многу за возврат. Едноставно треба да имате малку трпеливост со коњите, бидејќи тие можат да го извадат најдоброто од секој.