Роза Санчез

Уште од најмала возраст сфатив дека коњите се оние прекрасни суштества со кои можете да го видите светот од друга перспектива до точката на учење многу за нивното однесување. Коњскиот свет е фасцинантен како човечкиот свет и многу од нив ви даваат loveубов, друштво, верност и пред сè ве учат дека за многу моменти можат да ви го одземат здивот.

Роза Санчез има напишано 124 статии од октомври 2014 година