Моника санчез

Коњите ги сакам уште од дете. Ми изгледаат како прекрасни животни. Елегантни, силни и многу интелигентни кои заслужуваат да бидат почитувани. Постојат многу лекции што можат да ни ги дадат, како што ќе ви покажам на блогот.