Марија

Работам како уредник на содржини подолго време, уживам да пишувам за различни теми и многу сум curубопитен за светот на животните, што ме наведува да истражувам и сакам да го споделам моето знаење. Се надевам дека уживате во моите статии, исто како што уживам да ги пишувам.

Марија има напишано 6 статии од јануари 2013 година