Tim editorial

Jaran Noti minangka situs web sing wis menehi tips lan trik wiwit taun 2011 supaya sampeyan bisa ngurus kreta kanthi cara sing paling apik: kanthi tresno, bab lan kabeh prekara sing kudu dingerteni para penunggang utawa penggemar kewan kasebut, kayata penyakit dhewe jaran utawa macem-macem jinis sing ana.

Tim editorial Noti Caballos kalebu wong sing seneng kewan iki, lan ahli ing kewan kasebut. Yen sampeyan pengin kolaborasi karo kita, jangkepi formulir ing ngisor iki saengga kita bisa sesambungan.

Penerbit

    Mantan editor

    • mawar sanchez

      Wiwit cilik, aku ngerti manawa jaran minangka makhluk sing apik banget lan sampeyan bisa ndeleng jagad iki saka perspektif liyane nganti ngerti babagan tingkah lakune. Jagad kuda pancen apik banget kaya jagad manungsa lan akeh sing menehi sampeyan katresnan, perusahaan, kasetyan, lan sing penting sampeyan mulang manawa pirang-pirang wektu bisa narik napas sampeyan.

    • Jenny monge

      Jaran wis suwe dadi bagean saka uripku. Wiwit aku isih cilik, aku gumun banget karo foto, lan luwih nyata. Aku nganggep kewan sing luar biasa, elegan banget, nanging uga cerdas banget.

    • Angela Graña

      Dressage horsewoman. Saiki digunakake minangka monitor lan klambi jaran ing Pusat Sosial Equestrian Celta Equestrian, ing Hijos de Castro y Lorenzo Livestock. Aku duwe gelding Spanyol-Arab lan kita sakloron kerja bareng ing seni Dressage. Aku isih ora duwe alesan lan aku wis semangat jaran. Salah sawijining impen sing paling gedhe yaiku bisa ngirim informasi sing sejatine marang para pamiarsa sing bakal mbantu dheweke nambah pengalaman karo kewan sing apik banget, mula aku uga duwe situs web kuda.

    • Carlos Garrido

      Semangat babagan jaran wiwit enom banget. Aku seneng sinau lan nyritakake babagan anyar babagan kewan iki, mulia lan megah. Lan yen sampeyan ngrawat wong-wong mau, yen sampeyan menehi kabeh sing dibutuhake, sampeyan bakal nampa akeh. Sampeyan mung kudu sabar sethithik karo jaran, amarga bisa ngasilake sing paling apik ing saben jaran.